Thursday, June 2, 2011

freebies background

hi korang, Ratu Lissa nak share sikit background-background yang comel.. korang pilih lah yang mana suka.. kalau  dah ambik jangan lupa credit to me tau? ada floral backgrounds, dot backgrounds (big dotted), stars, square patterns, and horizontal backgrounds too.. klik untuk ambik koding okay :)

                                            floral backgrounds 

purple

blue

green
orange

polka dots (big dotted)

red

green

pink

purple

orange

polka dots (small dotted)

pink

blue
purple
grey
red

horizontal lines

purple
green
cool blue
pink

horizontal stripes background

cool purple
pink
blue
green

stars backgrounds

orange
sky blue
purple
green

strawberry

square pattern backgrounds

blue

orange

purple
fresh green

okay, that's all ! korang nak kaler apa lagi? kalau dah ambik tolong bagi tau ye? jangan jadi copycat,.. dah save background tu, pastu upload kat photobucket, mengaku background sendiri.. ada org dah buat mcm tu..

62 comments:

  1. cantik . :)
    nti tema raye dah abes mira amek satu eh :)

    ReplyDelete
  2. hye ratu.. cik t-pah nak request boleh tak? cik t-pah nak background yang floral tu, tapi warna pink..ataupun background yg kat h3 ratu.. thanks eh..btw, cik t-pah amek satu tau.. yang polka dots tu, small dotted..

    ReplyDelete
  3. ok Cik T-Pah.. nnt saya edit background cam tuh.. yg kat h3 sy x pasti lah boleh buat ke tidak.. sbb yg ori dah hilang, hehe

    ReplyDelete
  4. lawaa :) tapi tak tau lagi nak letak macam mana dekat classic template nih.

    ReplyDelete
  5. Takpa ah tak jadi xD Btw lawaaa.

    ReplyDelete
  6. saya amek satu ekk ..comel-2 ..eheheh

    ReplyDelete
  7. nanti saya nak ambil satu ye =D semua comel2!

    ReplyDelete
  8. saya amik aw suma purple background ya.. :))

    ReplyDelete
  9. syew nk ambik 2 ..b0leyh ta0... btw..thanx

    ReplyDelete
  10. comel !take one okayy :)
    thanks lissa !

    ReplyDelete
  11. boleh buat penerangan macam mne nak guna bckground ny ? - -"

    ReplyDelete
  12. @Aysha Razak :) klik pada image > right click > save image as.

    ReplyDelete
  13. cmne na amik nihh ? then ccmne na tag credit to tuhh ? ;)

    ReplyDelete
  14. Yang floral background tue x de kaler pink kew??

    ReplyDelete
  15. MDT pun nak amek jugak..

    macih yer sharing2 :D

    ReplyDelete
  16. comeynye blog adex... sys berkenan sgt ngan bground red polka dOt tu.. sys amek ye..

    ReplyDelete
  17. chantekk !
    saie ambik bole !?

    ReplyDelete
  18. sye nak ambik satu jugk ,, buleh kan ?? :)

    ReplyDelete
  19. wooo , awesome ! amik satu ye ... :)

    ReplyDelete
  20. Boleh x nk request square background tapik warne pink.. ??:)

    ReplyDelete
  21. saye ambik satu ea. cute sgt. maseh :)

    ReplyDelete

Thank you for dropping by, I really appreciate it.
I'll check out your blog and entries as soon as possible, don't forget to visit me again ^^

*ANONS WILL BE IGNORED