Wednesday, July 20, 2011

freebies header!

hello girls :p


nak bagi header free. jom tengok. jangan risau, semuanya sudah ditransparentkan :)
perhatian:

bersambung dengan content
width:879

kalau nak header yang sambung ngan content, leh lah ambek header nie. kalau tak muat, atau pun kecik sikit ke, panjang empire blog hendaklah ditukar kepada 879. kalau tak nak pun tak pe..

tak bersambung dengan content






erm.. sorry kalau my english salah sebab sepatutnya i wanted to share what's my life for.. and the first tu blogging makes me happy, hehe..

kalau dah ambik, comment lah sikit.. kalau tak bagi tau yg korang ambik, maknya korang copycat.. love being like that?

70 comments:

  1. thanks sis, but saya just copy gamba tu. guna link tak jadi :)

    ReplyDelete
  2. comel header . sy ambil satu taw . tq ;D

    ReplyDelete
  3. tyra ambik satu yee ;) thanks lisa :)

    ReplyDelete
  4. ambil sati yer rati lissa ;) thanks

    ReplyDelete
  5. iedaa ambik satu yerr . thanks lisa :)

    ReplyDelete
  6. hai lisa . iedaa amik satu yee header tuhh . cantik sgt btw thanks lisa :)

    ReplyDelete
  7. thanks adik lissa..akak amek satu tau... pasal akak xreti buat header la syg :( header hellokitty akak xlawala . . adik bole buatkn x kikiki :P

    ReplyDelete
  8. putry ambik satu yew header nie

    ReplyDelete
  9. hye ratu ^_^
    ira amek satu tau .
    hee , nice laa ratu .
    thanks taw :)

    ReplyDelete
  10. hihi, kite amek 1 header ye :) :) tQ!!

    ReplyDelete
  11. Kak lisa , saya ade amek satu header , tapi saya edit-edit bnde tuh .. Hope akk tk marah yer ! ;D

    ReplyDelete
  12. amik satu , tp x gune lg . tunggu mase sesuai dulu :) tq

    ReplyDelete
  13. ahh ! akk , adek amek stu ! tnx !

    ReplyDelete
  14. hey lissa .take one okayy .so cute :)
    thanks a lot !

    ReplyDelete
  15. sye amik 1 ye . . thanx a lot . . ^_^

    ReplyDelete
  16. cantik lah ! saya amik satu jyeah :)

    ReplyDelete
  17. Kite amik satu yaww . Thank you :)

    ReplyDelete
  18. comey bgt2...amek 3 tau...lg 2 kwn amek :)

    ReplyDelete
  19. sy amek satu yew header tu..thankyou sis :)

    ReplyDelete
  20. cutie!!sy ambik yunk pooh-2 tu yah..time kaseh

    ReplyDelete
  21. dear lissa..fyza nOk amek stu header bOle..tpiw camne ea??hehe~

    ReplyDelete
  22. AKAQ NAK SATU BOLEH TAK ADEQ COMEL ? :)

    ReplyDelete
  23. nak satu!!!tq..

    ReplyDelete
  24. sy amek stu ea . ( : semuanye lawa . : )

    ReplyDelete
  25. cntik larh...n nk ambil 2 yerp tq

    ReplyDelete
  26. comelnyaaaaaaaaaaaa :D Saya ambil :)

    ReplyDelete

Thank you for dropping by, I really appreciate it.
I'll check out your blog and entries as soon as possible, don't forget to visit me again ^^

*ANONS WILL BE IGNORED