Sunday, December 25, 2011

Mengerikan || "Jangan Tengok Kalau Lemah Jantung.."

.
.
.

korang nampak tak ? sorry, gambar nie tak berapa nk jelas. tapi kalau cakap, saya rasa tak perlulah sebab korang sendiri dah fahamkan apa yg cuba saya sampaikan nie..? manalah tau nanti.. kalau..kalau... alah, tgk jelah kat benda hitam tu.. nampak tak ?? depan bakul hijau tu ada almari solek. sebelah almari solek ada kerusi. depan kerusi tu ada.... ada.... ada.... YUP !! itu hanya sebuah bagasi ~ hahah :p


58 comments:

  1. buat suspen je , dah semangat nak tengok , kot ada hantu . hehe

    ReplyDelete
  2. a'aa...la..igtkan apa benda tadi....hahaha

    ReplyDelete
  3. haha! wt suspen jeh.
    penat mencari aw 0__o

    ReplyDelete
  4. yess... kak mas terkena.. HAHA.. bijak betul lissa ni :D

    ReplyDelete
  5. lemah jantung i tgok..wah..menakutkan nya..hahaha..sengal la cik lisa nie

    ReplyDelete
  6. hahaha
    ingatkan apelah tadi xD takut jgk nak bace

    ReplyDelete
  7. haha.. gambar nie masa kita kat TBR kan kak?? kesian ko.. nk sgt mandi, tak de gelang, hahah... hahah...

    ReplyDelete
  8. yeay ! you all terkena ! ;P

    @Baby Dolly ; ok lah tu.. daripada kau, nk mandi tak de baju, lagik lawak ! hahahahahahah *gelak dengki *

    ReplyDelete
  9. Uh oh, buat takut je. :D

    ReplyDelete
  10. buat ketaq lutut betoi laa cik lissa nih :D

    ReplyDelete
  11. Haha. Bikin suspen. Ingatkan ada hantuu ke.

    ReplyDelete
  12. aishh!! gt hantu tdi. sabo je la lissa ni. hehe..

    ReplyDelete
  13. aloh alohhh....nak kene cubit pipi ke? :P

    ReplyDelete
  14. haish..wat suspen je tau adik ni...! hehehhe..=)

    ReplyDelete
  15. haihh wat saspen je kan. hehe tgk takot2 je last2 nak ckp pasal bagasi. hahaha *terkena*

    ReplyDelete
  16. sengal kau , Nyah . mak dah terkena ;p
    aku ingat kann apalah tadi ~

    ReplyDelete
  17. takut nak tgok..tapi tgok2 xda pa..
    ahahhahah..smangat

    ReplyDelete
  18. hahaha.. lawak betul.. farah smpai duk perhati betul2 la da pe sblum baca entry tue smpai hbis..=p

    ReplyDelete
  19. hadoii..bersusah payah mengerti..rupanya bagasi..huhu

    ReplyDelete
  20. HAHAH. ceh! suspen gile. ingtkn ape. nk xnk je tgk td sbb dlm kategori lmh smgt. ahaha

    ReplyDelete
  21. lisa ni ratu kenakan orang lah...haha

    ReplyDelete
  22. saya kongsi ini bole tidakk ke blog saya ? saya suda credit kn ke awk .

    ReplyDelete
  23. haha. cuak je. tak tgk pun gmbr, baca dulu. haha

    ReplyDelete
  24. ehem2. farah datang nak mintak tolong. support farah untuk giveaway nisakay!! please yar.. :)

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/ultimate-year

    ReplyDelete
  25. haha igt ape lah..tgk2 tade ape pn sekali !!!

    ReplyDelete
  26. hak3....suspen bebenor lah..huhuhuhu

    ReplyDelete
  27. Jangan main-main dik. nnt hantu ggt betol2 baru thu :)

    ReplyDelete
  28. haha..tipah tertipuuuuu...adeyh..

    ReplyDelete
  29. kesian saya ditipu, haha XD

    ReplyDelete
  30. eee macam2 tau lisa ni..ingatkan apee nasib baik lisa ni comel :)

    ReplyDelete
  31. Heyy, ingatkan apa lah tadi Lisa ni eeeee. Hikhikhik. Ku ingatkan hantu rupanyaaa bagasi wooo!

    ReplyDelete
  32. woow, 'terkejut'nya saya! HAHA xD

    ReplyDelete

Thank you for dropping by, I really appreciate it.
I'll check out your blog and entries as soon as possible, don't forget to visit me again ^^

*ANONS WILL BE IGNORED