Friday, April 20, 2012

Tatkala aku ditegur oleh satu lembaga ~


night night you alls ;D cewah , macam ramai sangat je pembaca kan ? 


hari tu kan , masa nak naik tangga sekolah , saya ditegur oleh satu lembaga merangkap pak cik saya dekat tangga sekolah tu . dia mengajar dkt situ dulu . tapi sekarang tak tau -__- serious malu giler kawan-kawan nampak , muehehe :P 


 lepas tu pulak , masa nak pergi bilik math , saya ditegur pulak dengan orang lain . merangkap pak cik saya jugak , alah , pak cik yang dalam entry nie lah . tak ingat ke ? huhu... kawan - kawan yang nampak tu tersengih - sengih dah . oh , malu . sangat ! sangat !


masa nak naik kelas pulak , kerusi dalam kelas hilang . kononnya saya nak pergi amek kat kelas depan memandangkan kelas depan tu tak de orang . tiba - tiba ada suara yg macam nie : "Kak lisa... mak lang ingat kak lisa tak sekolah kat sini.." baru saya tau rupanya guru kelas dekat kelas tu adalah mak lang saya sendiri . tak jadik curik dah .


nasib baik masa tu tak ada kawan saya . ada sorang je yg temankan saya pergi cari kerusi . dia sorang je lah yang dengar  . mak tau mak fofular hari tu *vangga* 

awak , jom sekolah ngan saya :P saya cucu pengetua tau XD

13 comments:

  1. banyak kali dik lissa kena tegur...nasib baik x sempat
    curi kerusi tu lagik...

    ReplyDelete
  2. hahaha...banyak betul kena tegur...

    ReplyDelete
  3. hahaha kesian diaa. hehe relax relax :D

    ReplyDelete
  4. seronok laa satu family ada kt sekolah tu. haha^^
    cucu pengetua lagi.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Haha, :D awk .nk tau tk ? kwn saya ckp blog awk OHSEM :D kwn sekolah saya . Yes..mmg blog awk OHSEM ! ^ ^v

    ReplyDelete
  7. laa . . tak tahu pulak blog ade virus

    im follow ur blog
    anda di tag
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar_20.html

    ReplyDelete
  8. selamat page sahabat,
    sedikit berbagi inspirasi pagi ya..

    "ketika waktu pagi tiba, jangan menunggu sampai sore. Hiduplah dalam batasan hari ini.
    kerahkan seluruh semangat yang ada untuk menjadi yang lebih baik dari hari kemarin.
    dan Don't forget sobat! bahwa esok belum pasti memnghampiri kita"

    Salam semangat pagi..^^

    ditunggu kunjungannya ya di http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  9. owhh seriyau hakak nak masuk belog ratu youu...:)
    salam singgah dikk..btw best giler kot kat sekolah ader kronii leh cautimmmmm...hahahaha

    ReplyDelete

Thank you for dropping by, I really appreciate it.
I'll check out your blog and entries as soon as possible, don't forget to visit me again ^^

*ANONS WILL BE IGNORED