Wednesday, July 25, 2012

SEGMEN UP FOLLOWER BY LIEYA SYAIRA


 assalamualaikum , saya malas nak update . macam entry hari tu , 1 ORANG je yang komen :'( reader saya semua dah lari . kesian tau . sampai hati korang ~ tak pe , today kita (kita?) join segmen up follower . lately nie follower saya bertambah sikit je . auummmm ! *tetiba*

syarat-syaratnya :)
  1. WAJIB follow blog lieya yang tak seberapa nie. [support la sikit]
  2. Click sini dan sini. :D [untuk tambah duit pocket yang tengah kering kontang nie]-tunggu sampai habis loading ye. ;D
  3. Buat 1 entry dengan tajuk SEGMEN UP FOLLOWER BY LIEYA SYAIRA
  4. Copy header lieya yang tak berapa nak cantik di atas tue dan tampal di entry anda.
  5. Submit url entry anda di kotak komen kat bawah nie sebelum 5/8/2012.
  6. WAJIB follow peserta lain yang menyertai segmen nie. dengan cara anda hendaklah ke blog-blog yang menyertai segmen ini dan tekan button follow dan tinggalkan jejak anda di blog-blog tersebut. :D
insyaAllah ;) nie nak khabaq mai , cek follower nombor 212 , heheh ;D tarikh tutup : 5/8/2012 . cepat join ! top referral akan memenangi ;




jika Top Referral seorang perempuan, ini hadiah nya
1677b
atau

jika Top Referral seorang lelaki, ini hadiah nya
k710a

Dan 5 pemenang bertuah akan di pilih melalui random.org. Pemenang-pemenang akan di-review blog mereka  oleh Lieya . Cepat join tau :)



 korang , nak mintak tolong boleh ? tolong klik SINI dan SINI . tq , muahh !

24 comments:

  1. thanks sudi join. good luck dear. :D

    ReplyDelete
  2. follow sini dari segmen sama http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  3. Dah follow sini juga.. membalas kunjungan =)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sebab singgah, Selamat Bersegmen.
    Saya dah follow balik awak.


    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sma :|
    http://relaxwithconan.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  6. mcm mana nk copy header kalau ade warning tak blh copy ?? aiyooo

    ReplyDelete
  7. Jemput join.
    http://f4chumel.blogspot.com/2012/07/contest-brapa-harga-nasi-berlauk-ni-kak.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u dear, jemput ke blog...
    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/segmen-4-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  9. salam ramadhan..join saya juga:0
    http://ummibalqis-suhana.blogspot.com
    saya dh follow u k..

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama ..
    http://cheritabalqis.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  11. done follow u....from the same segmen :)
    http://ellychris.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  12. hai..salam ramadhan..dah follow u..pls follow me back dear..http://ummibalqis-suhana.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.. salam perkenalan..
    http://mustasya.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  14. Hye, dari segmen yang sama. done follow. :)

    http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  15. datang dari segmen yg sama... ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    jemput juga sertai segmen pertama saya..

    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Salam ramadhan.. jemputlah ke blog sy.tq
    http://coretan-atieynyunie.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  17. Salam,
    Datang http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html
    Jom join Hanif Blog Bloglist (exchange bloglist)
    Hanif blog bloglist- klik sini
    Salam kenal….dan I follow sekali

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Tiada paksaan, yang penting kita dah kenal

    ReplyDelete
  18. saya dari segmen yang sama , done follow awak punya blog , selmat berkenalan , follow me bck yer .. tq http://talhahhassan.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  19. as-salam,
    saya datang dari segmen yang sama, jemput ke blog saya :) salam Ramadhan, salam kenalan :)
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  20. Dari segmen yg sama...^^

    Jemput join segmen LZ

    http://lindazehan.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-sambil-beramal.html

    ReplyDelete
  21. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/08/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete
  22. #5956 followed !
    dr segment yang sama..

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-up-follower-by-lieya-syaira.html

    ReplyDelete

Thank you for dropping by, I really appreciate it.
I'll check out your blog and entries as soon as possible, don't forget to visit me again ^^

*ANONS WILL BE IGNORED