Thursday, June 13, 2013

embarrassing laughter just like mine.

       saya tau saya gelak teruk. takdelah teruk mana, cuma tak sesuai untuk seorang perempuan. sebenarnya best jugak gelak teruk ni, kadang-kadang diberi perhatian. hahahaha.. selalunya bila malam-malam setiap kali tengok cerita kat TV, saya akan gelak kuat-kuat. lepas tu besok tu jiran tanya, "apa yang digelakkan Lisa tu?" 
         Kalau kat dalam kelas lagi teruk. Cikgu tengah cerita tiba-tiba ada sorang minah tergelak-gelak bagai nak gila. macam semalam, masa Aisyah bukak suis kipas, tiba-tiba saya gelak kuat-kuat. Pastu kitorang pun ketawa terbahak-bahak. padahal tak de benda yang lawak pun. and then we had everyone in the class looking weirdly at us o.0 

10 comments:

  1. kadang2 ia sebagai pengubat duka.

    ReplyDelete
  2. kita geng . sy dulu , kini dan selamanya gelak teruk . kalau gelak dlm kelas , mcm satu dunia dengar :D

    ReplyDelete
  3. Hehehe, happy go lucky je. :)

    ReplyDelete
  4. Hai..
    Salam kenal.. =)

    Jangan lupa follow sy balik ye..
    Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
    Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
    Nak tempah KRAF FELT pn blh..
    https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

    Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

    ReplyDelete
  5. hai sy dtg dr contest .. jom join! http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

    ReplyDelete
  6. hehehe..mcm mak mun..bile die gelak..mun pun terikut2 gelak..

    ReplyDelete
  7. nice blog... follow kita jugak yee.. tq nanasecretbook.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Haaii cakkk.. jom ioin GA teman, byk hadiah menarik tau.. VITAMIN SHAKLEE X 2, HANDBEG, JUBAH, TASBIH, TOPUP, BROACH DAN MACAM2 LAGI..jom joinnn..

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  9. Pernah gelak teruk dulu time revision untuk UPSR time darjah 6. Cikgu saya pandang saya semacam jeh .___.' Lepas tu stop gelak, minta kebenaran keluar ke tandas dan sambung gelak dalam perjalanan ke tandas xD

    ReplyDelete
  10. jom join GA teman.. hadiah Awesome!!!!

    ReplyDelete

Thank you for dropping by, I really appreciate it.
I'll check out your blog and entries as soon as possible, don't forget to visit me again ^^

*ANONS WILL BE IGNORED